Goed voorbereid

Wij zijn voorbereid😂

De sneeuwschep staat binnen en nee, natuurlijk niet bij de naar buiten draaiende achterdeur maar bij de voordeur die zoals in NL gebruikelijk, naar binnen draait. ‘k Herinner me nog de winter van ’79, toen m’n moeder de voordeur opende had ze een berg sneeuw binnen. Dat zal in ons geval niet zo erg zijn want onze voordeur zit behoorlijk uit de wind.

Kom maar door met dat pak sneeuw!☃️⛄

One thought on “Goed voorbereid

  1. Willem schreef:

    De sneeuw is nog tot daar aan toe, het geeft rotzooi op de weg en het verkeer zal er veel hinder van ondervinden, maar die vorst er achteraan hoeft van mij niet meer. Ben inmiddels tot de generatie gaan horen, -ben geboren in WO II-, die een ontzettende hekel gekregen heeft aan kou en in het bijzonder aan een koude snijdende (oosten)wind. En naar schaatsen kijk ik liever dan ik het doe.
    Daar komt nog bij dat ik ivm de coronaperikelen mijn kuipplanten niet meer kon laten overwinteren in de kas van een zorgboerderij in de buurt. De oleanders staan dik ingepakt buiten, dicht tegen het huis, maar enkele dagen strenge vorst zal op zijn minst veel schade veroorzaken en als de potkluit ook bevriest dan kun jegevoeglijk dag zeggen met het handje tegen je zorgvuldig opgekweekte en gekoesterde oleander. De Brugmansia’s en Neomarica’s hen ik binnenshuis nog een plekje kunnen geven.
    Kortom ik zie de vorst met angst en beven tegemoet.
    Maar ik zal voorbereid zijn en de sneeuwschep ook weer voor de dag halen en klaarzetten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.