Uw privacy en mijn openheid daarover

Algemeen:
De AVG is sinds 25-5-2018 de wet ter bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Zelfs een niet-commercieel blog met daarin alleen maar verhalen van de eigenaar van deze blog moet zich naar de letter van deze wet aan de bijbehorende verplichtingen houden.

Reacties
Op dit blog vraagt ondergetekende, hierna genoemd bloggende huisvrouw -als u een reactie achterlaat- om naam, mailadres en eventuele URL van een website. Door een reactie achter te laten wordt uw IP adres zichtbaar voor bloggende huisvrouw. Indien gewenst kan door middel daarvan uw locatie worden achterhaald, echter, bloggende huisvrouw zou niet weten hoe dergelijke gegevens te achterhalen en zij heeft geen enkele interesse in waar u vandaan komt. Door een reactie achter te laten gaat u er automatische mee akkoord dat WordPress deze gegevens opslaat. Wilt u dat niet? Niet reageren is de enige mogelijkheid!

De beheerder
De beheerder cq bloggende huisvrouw is de enige die in kan loggen op dit blog en derhalve ook de enige die bovenstaande gegevens kan inzien. Het beheersdeel van dit blog is beschermd met een wachtwoord niet zijnde de naam van een huisdier, hebben we niet, of kind, wel goedgekeurd door het anti-hackersprogramma van bloggende huisvrouw en derhalve niet toegankelijk voor derden.

Data verzamelen, bewaren of lekken
WordPress verzamelt automatisch gegevens omtrent bezoekersaantallen, paginaviews en land van herkomst en houdt daarvan statistieken bij. Bloggende huisvrouw kan die optie niet uitzetten.

Ondanks dat bloggende huisvrouw een buitengewoon ingewikkeld wachtwoord heeft ingesteld kan het zijn dat dit blog gehackt wordt. Mocht dat gebeuren, dan zal u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld worden. Alhoewel bloggende huisvrouw geen idee heeft hoe zij dat zal gaan aanvliegen want zij mag uw contactgegevens niet misbruiken, een onmogelijkheidje vanwege al te lastige wetgeving? En het administratiepaneel zal wegens gehackt zijn zelfs voor bloggende huisvrouw waarschijnlijk niet meer toegankelijk zijn.

U dient er rekening mee te houden dat bovengenoemde gegevens bewaard kunnen worden. Tenzij bloggende huisvrouw dit blog weghaalt, waarvan zij u dan op de hoogte zal stellen middels een blogbericht.

Verstrekking van persoonsgegevens
Alleen door middel van middeleeuwse verhoormethoden kan de zwijgplicht van bloggende huisvrouw doorbroken worden, u kan er derhalve van verzekerd zijn daar deze methoden niet of nauwelijks meer gehanteerd worden, dat uw privé persoonsgegevens niet aan derden verstrekt zullen worden.

Reacties verwijderen
Heeft u spijt van een achtergelaten reactie? U kunt middels onderstaand mailadres verzoeken om de bewuste reactie(s) te verwijderen. Geef a.u.b.. duidelijk aan om welke reactie het gaat en noem datum, e-mailadres, naam en om welk blog het gaat. De beheerder en tevens klantenservice zal de betreffende reactie binnen drie werkdagen aanpassen of op verzoek zelfs geheel verwijderen.

Vraag of klacht
Heeft u een vraag of een klacht? Dan gaat bloggende huisvrouw hierover graag met u in (mail)gesprek, tenzij het azijnzeikerij is, dan verdwijnt uw reactie zonder verdere motivatie in de prullenbak. Vanzelfsprekend worden uw gegevens dan ook niet opgeslagen.

Reageren mag: kniepertie@gmail.com