Honderden euro’s goedkoper

Ik begrijp bovenstaande slogan van de Duitse discounter niet zo goed. Hoe moet ik dat nu lezen? Honderden euro’s goedkoper per maand, per jaar of voor de wekelijkse boodschappen? Dat laatste zou dan minstens € 5200 per jaar zijn en da’s in totaal ongeveer het bedrag dat ‘k per jaar uitgeef aan boodschappen.

Natuurlijk weet ‘k dat ik met zo’n bedrag aan boodschappen uit te kunnen geven, het vooral niet slecht heb en ik klaag ook niet maar ik vind aldi reclame toch een soort van circumventie (wel een mooi puzzelwoord, overigens)

Advertentie

3 thoughts on “Honderden euro’s goedkoper

 1. marieclaire schreef:

  Aldi goedkoper? Tuurlijk wel. 🤣

  Like

 2. Jolanda schreef:

  Uit onderzoek van kassa blijkt dat de Aldi op dit moment juist de duurste supermarkt is.

  Like

 3. Willem schreef:

  Hoe de reclamekreet van die Duitse super geïnterpreteerd moet worden, weet ik ook niet; er ontbreken een paar essentiële gegevens daarvoor.
  Wel heb ik een voor mij splinternieuw woord geleerd; circumventie. Het woord kwam niet voor in het groene boekje, maar wel in de puzzelencyclopedie. In eerste instantie dacht ik aan een cirkelredenering, maar dat klopte niet binnen verhaal. Het betekent gewoon misleiding. Maar ja, daarin onderscheidt het zich nauwelijks van elke andere reclamevorm, dus uitzonderlijk is het ook weer niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.