Luchtjes

Een paar weken geleden mikte ik op eentje na m’n parfums weg. Niet dat het er veel waren, ik had al nooit veel op met luchtjes maar zelfs die 2 nog overgebleven flesjes waren dusdanig oud dat het bouquet vervlogen was. Beide geurtjes roken dat horen en zien u verging.

M’n enig overgebleven parfum is een interieurparfum waar een heel heftig luchtje aan zit, ooit gekregen staat het spul op een toch al bij vlagen oorverdovend ruikend toilet waar het z’n doel voorbijschiet. 🤫

?

4 thoughts on “Luchtjes

 1. Lot schreef:

  Mijn favoriete luchtje is Boudoir van Vivienne Westwood een poederluchtje. Maar helaas deed dat mij partner teveel denken aan zij tante vroeger en aan het begin van een relatie wil je niet met tante in bed liggen.
  Veel bloemen/frisse luchtjes worden bitter bij mij, zware oosterse luchtjes blijven beter bij mij terwijl ik toch heel Hollandse bent

  Like

 2. marieclaire schreef:

  Aan parfums zit een houdbaarheidsdatum net als aan tantes en een net schoongemaakt toilet.

  Like

 3. mevrouwniekje schreef:

  Ik heb al jaren hetzelfde luchtje, niet té aanwezig maar precies goed bij mij. Als ie op is koop ik een nieuwe fles en ik ga eigenlijk nooit op zoek naar wat anders. Soms krijg ik wel eens een monstertje van t een of ander en dan gebruik ik dat een paar dagen. Verder houd ik niet van sterke luchten in huis, zal nooit zo’n luchtverfrisser in huis gebruiken, zet liever de ramen even tegen elkaar open.

  Like

 4. Willem schreef:

  Bij de bouw van mijn huis had de architect bedacht dat de wc maar inpandig moest zijn, met een ‘afvoer door het dak; een meter of 5 hoger. Gevolg is dat er al zolang het huis bestaat een ventilator in de wc zit die een behoorlijke capaciteit heeft en ‘luchtverfrissers’ overbodig maakt.
  De goedkoopste luchtverfrissertabletten voor de wc werden me eens aangeraden door een automonteur toen de kabels van mijn (nieuwe) auto doorgeknaagd waren door een steenmarter. Een steenmarter kan niet tegen die lucht werd erbij gezegd. Hij had gelijk; ondanks de nieuwe kabels die hij erin zette, waarin de visolie nog duidelijk te ruiken was, heeft geen steenmarter het nog aangedurfd om de tanden in de isolatie te zetten. Heb wel eens medelijden gehad met de automonteurs als ze de motorkap open moesten maken voor onderhoud. De lucht van de ‘verfrisser’ was niet echt aangenaam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.