Veul haail en zegen!

Voor het geval u de jaarwisseling, dankzij ’t ontbreken van vuurwerk, mocht missen om 12 uur vanavond begint toch echt een nieuw jaar en in ’t groningse is het dan goed gebruik om veel heil en zegen te wensen.

Jeeeeej, ik kan u niet vertellen hoe blij ik ben het jaar 2020 achter me te mogen laten. Natuurlijk was ’t voor mij wel een bijzonder jaar, stoppen met werken voor een werkgever is niet zomaar iets maar ik deed het toch maar. We kunnen nu nog, zelfs ondanks alle coronamaatregelen, fijne dingen samen doen en wie weet hoe de man er volgend jaar voorstaat.

Ik noemde het zopas al even, corona en alles daaraan gerelateerd en ik hoop van harte dat we in het nieuwe jaar weer terug naar ‘normaal’ kunnen. Normaal in de zin van een wijntje op een terras te kunnen drinken, het zonder afspraak binnen lopen van een museum, als u in een ziekenhuis bent opgenomen meerdere mensen op bezoek te kunnen hebben en meer van dat soort ‘heel gewone’ dingen. En wat te denken van een knuffel om iemand op te beuren of simpel even erfens op bezoek gaan.

Voorlopig zit dat er nog niet in maar ik wens u allen toch al vast een heel normaal 2021!

Advertentie

2 thoughts on “Veul haail en zegen!

  1. Willem schreef:

    Ik wens je eveneens een hoopvol en vooral ‘normaal’ 2021 toe en hoop met je dat de scherpe kantjes van de coronamaatregelen het komende kwartaal wat verzacht kunnen worden, zodat we in staat gesteld worden om iemand bijvoorbeeld weer eens een (troostende) knuffel te geven.
    Mijn zus heeft een onbehandelbare hersentumor en daarom nog maar beperkte tijd te leven. Het is dan echt hard als je dan niet even haar aan kunt/mag raken of een knuffel kunt geven.

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Jij ook een Normaal 2021 gewenst : )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.