Bummer!

Nou dat was een misrekening!

Ik was zoals afgesproken op tijd bij de tandarts, hij zelf niet…

Duizend excuses en ik ging met een nog steeds niet gecontroleerd gebit, maar wel met een nieuwe afspraak, terug naar huis.

Heel bijzonder: gisteren vulde ik nog, volgens coronaprotocol een gezondheidsverklaring in en dan vergeten ze je te bellen om de afspraak te verplaatsen. Oh, en mijn verklaring was niet zodanig dat alle alarmbellen moesten afgaan, geen koorts, geen kucheltjes, geen corona en ook niet gehad, geen hoofdpijn, geen smaakverlies, geen geurverlies, zelfs geen ongewild urineverlies, oh nee dat laatste werd niet gevraagd.

Omdat de tandarts zelf niet aanwezig was, had ik de keus: een uur wachten of een nieuwe afspraak.

Ik koos voor het laatste, met dien verstande dat ik volgende week niet alleen voor controle ga maar dat tegelijkertijd mijn afgebroken kies opgemetseld gaat worden en dat één van de aftandse (om in de juiste terminologie te blijven) vullingen wordt opgevuld. Dus eigenlijk een driedubbele afspraak.

Ik heb geen zin na de controle nog eens tweemaal de kans te lopen dat de afspraak niet door gaat. Waar ik nog minder zin in heb is het moeten betalen van 3x de speciale coronavergoeding omdat ik bij alledrie de afspraken mag spoelen met peroxide, brrrr!

Maarreh, ik heb er niet naar gevraagd, zou ik ook korting krijgen omdat de tandartspraktijk mij niet 24uur van te voren afzegde?

One thought on “Bummer!

  1. Lot schreef:

    Ja ook reiskostenvergoeding is wel op zijn plaats.
    Mijn afspraken liepen altijd uit, soms zat je wel een half uur te wachten. Maar sinds corona is dat veranderd nu gaat het wel op tijd,een vd weinig voordelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.