Glazenwasser

Voor de werkster komt, het hele huis spic en span willen hebben, klinkt dat bekend?

Het is natuurlijk een beetje gek maar vandaag deden wij iets soortgelijks want voor morgen bestelde ik de glazenwasser. Of zonnepanelenreiniger maar u mag hem ook de kozijnconservator noemen. Deze noeste werker doet alles inéén.

De zonnepanelen schoonmaken, de kunststoffen kozijnen schoonmaken en daarna in een soort waxlaag zetten en omdat ie toch voor de gevel staat ook direct maar het ramen wassen.

Omdat we voor alle ramen horren hebben, waren we vanochtend drukdoende deze weg te halen, zelfs voor een professonial is glazenwassen inclusief horren een beroerde klus. En omdat we er toch bij moesten wasten we ook direct maar de ramen binnenshuis. Het zou toch wat zijn, de buitenkant van de ramen schoon en dan nog niets kunnen zien omdat de binnenkant zo vies is.

U begrijpt: voor een goed zicht is op z’n minst eendrachtige samenwerking nodig. Daarom waren wij vanochtend al druk om tenminste onze kant van de beglazing glashelder te poetsen.

One thought on “Glazenwasser

  1. Lot schreef:

    Toen ik nog werkte heb ik lang een twee wekelijkse hulp gehad en een van de grootste voordelen vond ik dat ik de avond ervoor opruimde, alles weer op z’n plek zodat ze makkelijk overal bij kon. Dan was het na haaar vertrek echt lang opgeruimd en schoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.