Het gele monster

Ook geel maar met driekante mop en een stuk goedkoper is mijn stoomdweilapparaat. Ik blogde er al eens over.

305

Het ding op het plaatje is er eentje van K…..r, de mijne haalde ik ooit bij Liedl. Dat was een goedkopere optie. Destijds merkte ik dat dweilen een k..klus was waarmee ‘k rug en schouders naar de gallemiezen hielp. Dat de rug al enigszins versleten was hielp niet mee, natuurlijk.

Enfin, ik wilde toch wel af en toe de keet dweilen, niet als een dweil door tent lopen, en toen er heel toevallig nadat ik weer eens verrotte pijn had een aanbieding langs kwam, bedacht ik dat zo’n apparaat me vast een boel pijnlijke dweilsessies zou kunnen besparen en dat is in de loop der jaren ook gebleken.

De meeste smerigheid op de vloer wordt weggepoetst met stoom en kokend water, mochten er een paar hardnekkige vlekken zijn dan is een spuitje Dasty genoeg. Het enige nadeel? De langere droogtijd van de vloer maar om daarom nu ook nog vloerverwarming aan te leggen is misschien een beetje overdreven.

One thought on “Het gele monster

  1. Lot schreef:

    Maakt dus wel makkelijk en goed schoon maar die droogtijd is inderdaad lastig. Een stoomapparaat dat ik ooit had om de ramen te doen gaf zoveel stoom dat het van de ramen droop en ik erna nog moest drogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.