Oneigenlijke korting

’t Is misschien niet helemaal volgens de algemene voorwaarden, geheel tegen diezelfde voorwaarden is ’t ook niet. Voor mij kwam het wel heel goed uit, goedkoop ook!

Dochter is inmiddels een aantal jaren lid van de ANWB. Dat lidmaatschap was voor haar interessant toen ze twee tot drie dagen in de week in Amsterdam werkte en daar met haar 12 jaar oude auto naar toe reed. Auto’s van dergelijke leeftijd hebben nog wel eens een mankementje en het leek dochter daarom een goed idee om zich te verzekeren van pechhulp.

Nu ze weer dagelijks in ‘Groningse’ werkt, is haar beweegreden voor het lidmaatschap niet meer zo legitiem maar in combinatie met een goedkopere verzekering, houdt ze het lidmaatschap toch maar aan. De auto wordt er ook niet jonger op.

Vorig jaar kocht ze bij de ANWB een fijne winterjas, met lidmaatschapskorting. Onlangs zag ik in een advertentie ook een fijne winterjas en in de nieuwste kampioen zag het wicht dezelfde jas ook, nu met een lidmaatschapskorting van 70 euro.

Vandaag kochten we beiden dezelfde jas, ieder in een andere kleur. Euh, nee dochter kocht twee jassen in verschillende maten en kleuren, één daarvan was voor mij.

Dochter rekende twee jassen met de bijbehorende korting in één koop af en ik betaalde haar terug

Het zal misschien niet helemaal volgens de voorwaarden zijn maar ik ben blij met m’n jas.

3 thoughts on “Oneigenlijke korting

  1. Willem schreef:

    Ja, wat daarvan te denken. Scherpslijpers zullen zeggen dat het fraude is en de iets minder zwart/wit-denkers zullen het hebben over oneigenlijk gebruik van voordelen behorend bij een lidmaatschap, maar de realist zal zeggen dat het een cadeautje is van de dochter aan haar moeder. De uitdrukking is geloof ik dat de en hand de andere wast..

  2. Audrey schreef:

    Ach, ik denk niet dat er iemand is die daar een probleem mee heeft, toch? Tenzij iemand een soort doorverkoopwinkeltje start, maar daar is nu geen sprake van.

  3. Izerina van der linden schreef:

    logisch toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.