What’s in a name?

We deden een rommelige klusdag. Een uitermate geschikt evenement voor de zondag, u kent het vast.

Een stukje fietsen, het beddengoed wassen, een motvlinder weghalen uit het washok, precies daar waar u motvlinders liever niet ziet, een herfstige goulash maken, als een rechtgeaarde Imelda Marcos m’n schoenen sorteren en de man brak de takkeschaar, what’s in a name, stuk op de te snoeien takken en ik kreeg de schuld. U moet weten dat ik de aanwijzigingen gaf, van een afstand is beter te zien welke takken best gesnoeid kunnen worden. Één van de aanwijzingen was een halfdood stukje tak van ongeveer 10 centimeter, precies dat stukje tak was een doorn in m’n oog, dat moest weggesnoeid en daarom was ’t natuurlijk dat ik het gedaan had, dat breken van die takkeschaar.

Voor het rest van ’t snoeiwerk hebben we leentjebuur gespeeld.

One thought on “What’s in a name?

  1. Willem schreef:

    Wat een kapotte takkenschaar al niet teweeg kan brengen; de kiem leggen voor een huwelijscrisis lijkt het wel, of was het toch gewoon een uiting van frustratie. Kies maar.
    Waar me het wel aan denken doet is de argumentatie van de Amerikaanse wapenlobby; het geweer haalt de trekker niet over, maar de persoon die het geweer in handen heeft. In het wilde westen was het “Don ’t shoot the pianoplayer, …..”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.