Aanbiedingen, m’n reedt

Voor het eerst in maanden keek ik vandaag ‘ns in de folder naar de aanbiedingen bij appie. (Het had ook plus of dirk kunnen zijn echter ’t was de bonusfolder die notabene op het werk bezorgd was) Maar wat een farce, zo’n folder!

De gewone versaanbiedingen, groente, fruit, brood, kaas en zo zijn wel ok maar verder zijn het toch alleen maar loze calorieën, suikers, zouten en vetten. De donuts, cocktailnoten (van pinda’s), optimale melkproducten, frisdranken of kiloknallers die deze week in de aanbieding zijn worden volgende week afgewisseld met kweekvis, knorrige wereldgerechten, diepgevroren bitterballen en meergranenrepen die eigenlijk meersuikersrepen moeten heten.

Zelf kijk ik zelden in folders, de meeste lokkertjes vind ik niet interessant en als ‘k eenmaal in de week de boodschappen haal, zoek ik ter plekke naar de aanbiedingen.

Natuurlijk kan het voordelig zijn om folders uit te pluizen of op het internet naar interessante aanbiedingen te zoeken maar veel van deze zogenaamde aanbiedingen blijken jaar rond dus gewoon te hoog geprijsd.

Of ga ik er nu weer met gestrekt been in?

5 thoughts on “Aanbiedingen, m’n reedt

 1. Janne1950 schreef:

  Ik krijg geen folders maar mis er m.i. niets aan. Net als jij doe ik 1 keer per week de boodschappen en zie dan wel of de aanbiedingen aantrekkelijk zijn voor mij.
  Meestal niet 😱😱

 2. Lot schreef:

  Omdat ik naar 3 winkels ga is het wel handig te weten waar aanbiedinge zijn van fruit/groente/vlees/kip.

  Als ik dan in een winkel sta zie ik meteen of ik het daar al mee kan nemen of naar de aanbiedingwinkel ga

 3. celliecitroen schreef:

  Heerlijke titel. En zo waar. Moet mijzelf ook altijd bevragen of als ik nu voor een ‘aanbieding’ naar de winkel ga, ik sterk genoeg ben om toch niet ook iets anders mee te nemen en dan per saldo toch duurder uit te zijn, want het vlees is zwak.

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb nog wel de illusie (?) dat aanbiedingen soms ook echt wel aanbiedingen zijn mits je goed oplet. Dat wel.

 5. Nans schreef:

  Het voordeel van de Appie vind ik juist dat ook de gewone dingen soms in de aanbieding zijn. Toegegeven: het merendeel is meuk, maar de aanbiedingen risotto, glutenvrij, roomboter, olijfolie en zelfs de gewone, goedkoopste havermout zijn fijn en worden hier groot ingekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.