Knooppunten

De druppeltjes vielen toen we netaan 500 meter van huis waren, vanochtend. Waren ze iets eerder geweest, terwijl we nog thuis waren bijvoorbeeld, dan waren we waarschijnlijk niet eens op de fiets gestapt, nu trapten we gewoon verder.

’t Is vreemd maar de mind haalt rare truukjes uit. Als u op vakantie in den vreemde bent, laat u zich ook niet weerhouden door 10 regendruppels maar tijdens een thuisvakantie kunnen die paar druppels net genoeg zijn om niet eens op pad te gaan. Herkent u dat?

Gelukkig, we waren al onderweg toen die druppels vielen en na nog eens 100 meter verder, was de regen op en werd het, hoewel winderig en wisselend bewolkt, schitterend weer om een fietstocht te maken.

Van te voren had ik een knooppuntenroute uitgeschreven, en nog zo iets vreemds in de eigen omgeving blijkt het verdraaid lastig om je te houden aan het uitgestippelde pad. Waar zou dat toch aan liggen?

Beginnend bij knooppunt 91, Groningen, kwamen we na de punten 42, 43, 13, 30, 87, 15, 45, 99, 39, 41, 40, 58 en 59 na ongeveer 45 kilometer weer uit bij punt 91.

One thought on “Knooppunten

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Ik vind die knooppunten een geweldige uitvinding. Het is net een puzzel en je komt op plekken waar je anders niet zou komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.