Stom, stommer

Geen idee hoe ik het had en vooral sinds wanneer maar ‘k kwam er van de week achter dat al mijn zoekopdrachten op de slimme foon ook te vinden waren op de pc op kantoor.

Nu gebruik ik daar ter plekke altijd de inprivate modus precies om deze reden en ik snapte er dan ook niets van, hoe dat nou kon gebeuren. Ik denk dat ik ooit vlak voor einde arbeidstijd nog snel even mijn persoonlijke mail wilde checken en daarna niet uitgelogd had maar gewoon de pc afgeschakeld.

Super stom natuurlijk om te denken dat daarmee mijn google-acconut op die pc ook uitgeschakeld zou zijn, google blijft veel te graag op de hoogte van ons aller reilen en zeilen.

Ik heb me in ieder geval op de kantoorpc uitgelogd bij google en op de telefoon nog een paar extra persoonlijke veiligheidschecks ingebouwd. Zelfs heb ik alle zoekopdrachten van a tot z handmatig gewist. Ik hoop dat dat vooralsnog genoeg is.

Gelukkig dat ik niet op het darkweb rondstruinde of anderszins op zoek was naar al te pikante zaken šŸ˜Ž Als ik zoiets al deed, vind ik niet dat mijn werkgever daarvan opde hoogte zou moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.