Alles is relatief

Alles is relatief, het was, geloof ik, een groot denker die dat ooit eens zei maar het kan evengoed door mij zijn verzonnen šŸ˜‰

Toen opa zo ongeveer 40 was, vond ie het leven zoals het ging prima, hij hoefde geen 70 te worden. Op z’n 55ste, ongeveer, werd ie al rijdend in z’n auto getroffen door een hartstilstand waarbij een verpleegkundige van de hartbewaking die toevallig achter hem reed, doeltreffend aanpakte en opa weer teruggehaalde.
De man was blij dat ie er het levend af had gebracht en na operatief een aantal omleidingen te hebben gekregen, kon ie nog jaren verder.
Op z’n 68ste, (let op: vlak voor het 70ste levensjaar) vond z’n hart opnieuw dat het wel klaar was. Opa nog niet, ook al dacht ie er toen hij 40 werd heel anders over. Opa hoopte dat ie met een pacemaker nog zeker weer 13 jaar verder kon. Zie: alles is relatief.

En alles is wel zo relatief dat ie nu (79 jaar oud en van de week opgenomen in het ziekenhuis met, alweer, hartklachten zij het van een ander soort) op de vraag of er, indien nodig wel of niet gereanimeerd moest worden, van harte antwoordde: Ja, ik wil graag 100 worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.