Niet zo handig

Na de droge zomer vorig jaar leek het een goed idee om een nieuwe regenton aan te schaffen. De vorige ton was bij de renovatie van de postzegel naar Knieperdochter gegaan en je kan een weggegeven artikel kwalijk terugvragen, toch?

Natuurlijk deden we dat niet, we kochten een andere, zo eentje. Ik bestelde het gevaarte via de heren van bolpuntcom en binnen een paar dagen werd ’t pakket afgeleverd in een doos ter grootte van een stevige koelkast.

Nu is de Knieperwoning niet zo groot dat we dergelijke dozen gerust een paar dagen laten staan, nee de man bracht de doos dezelfde dag nog naar een papierbak.

Toen we de ton installeerden, drie dagen later, bleek het gele dopje (op de foto te zien) niet geleverd te zijn. Goede raad was duur, want zo’n dopje is op die plaats toch wel essentieel en ik belde met de klantenservice, jaha, van de bolle jongens.

Hun advies: het hele pakket retourneren en een nieuwe ton bestellen! Mijn vraag hoe ik dat deed terwijl de doos al lang bij ’t oud papier beland was, deed niet ter zake, men kon niet alleen een dopje sturen, dat zou teveel moeite zijn.

Ik heb de fabrikant gebeld, ’t verhaal uitgelegd en gevraagd of zij me zo’n dop konden sturen. Twee dagen later kon de ton alsnog geïnstalleerd worden.

De les hieruit: ’t is niet altijd slim om verpakkingen zo snel weg te gooien als wij deden maar het systeem zoals Bolpuntcom hanteert om artikelen te ruilen is natuurlijk ook van de zotte.

One thought on “Niet zo handig

  1. Rob Alberts schreef:

    Goed dat het uiteindelijk is opgelost.
    Maar vreemd is het.

    Regenachtige groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.