Bijna

Waar veel werknemers zo de laatste week voor de vakantie nog van allerlei lopen stressen om met een gerust hart de kantoordeur achter zich dicht te trekken, heb ‘k die week eervorige week al gehad.
Mijn werkgever heeft ’t in de tien jaar dat ‘k nu voor hem werk al die jaren gepresteerd om z’n eigen vakantie een week maar meestal zelfs twee weken, eerder te plannen. Voor mij houdt dat in dat ‘k die laatste weken voor de zomervakantie meestal nog redelijk op m’n gemak allerlei dingen kan verwerken, uitzoeken, enz.
‘k Zou zelfs voorstander zijn dat de chef dat ook voor de kerstvakanties zo zou doen maar dat zit er tegen het einde van een boekjaar niet in.
Waar ‘k voor de zomervakantie gerust dondermiddag om 3 uur de deur achter me dicht zou kunnen trekken, loop ‘k voor de kerst om 5 uur ’s middags nog factuurtjes en balansen te printen. ( en dat terwijl ‘k normaal om half vijf vrij ben )
De enigen die nu zo vlak voor de vakantie roet in het eten gooien zijn opdrachtgevers die lopen te zieken omdat ze allemaal nog werkjes hebben die voor de bouwvak af moeten, alsof er na de vakantie geen werkdagen meer komen.

dscn1125.jpg

Ach je kan niet alles hebben maar wel bijna vakantie, nog één week te gaan.

Advertenties

3 thoughts on “Bijna

  1. Willem schreef:

    De ‘bouwvak’ is niet alleen voor aannemers een ijkpunt. Voor veel opdrachtgevers ook en laten dat nou vaak de opdrachtgevers zijn die op een of andere onnavolgbare wijze weing hebben met planning.
    Sterkte er mee!

  2. Fijn dat het die lastste week niet heel druk is. Hopelijk komen er geen last- minute dingen die toch nog voor drukte zorgen

  3. Nicole Orriëns schreef:

    Wel fijn dat je gewoon rustig kunt afbouwen. Zo kom je al vast in de juiste stemming voor de vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s