Boompje groot?

“Ha, guerilla gardening, goed bezig” lachte dame met hond, toen ze langs ons liep.

En dat was ook, dat deden we ook. Ik heb al vaker geblogd dat de man kastanjeboomkweker is geworden sinds we 4 jaar geleden na iedere herfstwandeling thuiskwamen met jaszakken vol kastanjes. Veel van die kastanjes dropten we op plekken waar de man vond dat er in ieder geval een kastanjeboom ontbrak en in onze kleine postzegel werden bakken vol kastanjes opgekweekt.

20170714_193346.jpg

20170714_193236

Daarvan zijn er nog zo’n 6 en 7 kastanjeboompjes over in verschillende stadia van potplant tot beginnend boompje en die stonden gezellig in de postzegel. Vandaag was het tijd om de enige tamme kastanje die opgekomen was te verplaatsen naar z’n hoop ik, definitieve plek bij de vijver.

20170714_193301.jpg

En wat mij betreft mag ie de populieren die daar al jaren een gevaar voor mensch en dier vormen, ook daar blogde ik al vaker over, in de tang nemen.

 

 

Advertenties

One thought on “Boompje groot?

  1. […] de vijver is dus eentonig groen en daar willen wij graag verandering in brengen.We zijn alvast begonnen een aantal boompjes te planten maar er moet ook nog kleur bij en daarom begon ‘k in het bijna afgelopen tuinseizoen alvast […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s