Een nieuwe start

Het zit niet mee, of juist wel natuurlijk, want ‘k heb in het kader van minimaliseer je huis, weinig spullen meer om nog weg te doen. Dat denk ik tenminste!

Om nou de boeken die ‘k nog wil lezen, veelal gekocht bij Books4Life,  al weer terug te brengen, da’s ook zowat, daar wacht ‘k nog even mee. Er liggen nog een paar kledingstukken, jawel door de man uitgezocht, ik blogde er al over, die ‘k nog weg moet brengen en verder is de opruimoogst dit jaar aan de magere kant.
’t Is natuurlijk ook logisch, na zo’n 6 jaar of is ’t al meer, opruimen, raakt de bodem wel in zicht, zeker als er in die zelfde periode ook kinderen de deur uit gaan, daarmee maak je klappers 😉 , zooooo!

ontspullen

Toch wil ‘k binnenkort nog eens een rondje Knieperhuis doen want om nou alleen die 6 shirts bij de kringloop af te leveren, jawel ze zijn er heus blij mee, is een beetje een magere oogst van een half jaar opruimen.

 

Advertenties

2 thoughts on “Een nieuwe start

  1. Zuinigeman schreef:

    Op een gegeven moment heb je geen spullen meer, door het ontspullen. Binnenkort ook maar eens bezig met ontspullen.

  2. Willem schreef:

    Het doel heiligt de middelen wordt er gezegd, maar gaat het omgekeerde ook op? Mogelijk ontgaat mij iets, maar je schrijft over het middel ‘ontspullen’, alsof het een doel is geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s