Goedkoop eten

Warm eten voor € 1.39 plus een beetje, ja het kan echt, biologisch en zelfs met twee personen. Heb ‘k het gas en de restjes even niet meegerekend.

Ik heb namelijk heel vaak restjes groente over, één bloemkool is voor 2 personen gauw te groot, een kilo winterpeen idem. Prei, courgette en champignons heb ‘k eigenlijk altijd wel in huis en dat gebruik ‘k niet in één keer helemaal op. Om nu niet al die overgeschoten groenten weg te gooien, plan ‘k af en toe een omelet in.  Eén doosje eieren maar meestal nog niet eens , 4 of 5 eieren + een beetje water (of melk) + veel groenten is genoeg en je hebt een volledige maaltijd (voor twee personen). Voor de stevige eter een broodje erbij en zo kom je een heel eind.

20170326_174346

Inmiddels kan ‘k de omelet ook draaien zonder het hele fornuis te gebruiken, nog bedankt voor de tips onlangs en sindsdien eten we nog vaker deze restverwerker 😉

 

 

 

Advertenties

5 thoughts on “Goedkoop eten

 1. Adrianne schreef:

  Ziet er lekker uit, mmmm geniet ervan! Goed idee zo’n omelet!

 2. kliefje schreef:

  Ik bak de groente altijd even voor, spekje erbij etc en stort het dan in een ovenschaal, kaas erover en in de oven. Niks omkeren en ellende 😉

 3. JasMien schreef:

  Als ik groenten over heb, maak ik er een quiche mee. Makkelijk en lekker. Net zoals een omelet met een deegbodem en wat kaas extra!

 4. tineke schreef:

  Ik maak er een quiche mee, maar zonder bodem (geen koolhydraten 👍)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s