Op fietse

Dat was genieten, vanochtend, allereerst hebben we een flink stuk gefietst, en da’s in een weekend een stuk relaxter dan ’s ochtends naar het kantoor te fietsen.
We kunnen zowel lopend als op de fiets binnen 3 minuten echt buiten zijn en dat waren we ook. Het is zoveel leuker om buitenstads te fietsen dan in de stad. Hoewel we soms in de stad de reeën zien grazen, gisteren nog, moest ik vandaag uitwijken voor een sjagrijnige (of was het een bijna broedse) zwaan, buitelden de hazen door het veld en zaten de reigers klaar om de eerste kikkers op te peuzelen.

Tussen middag zaten we heerlijk op het terras, ons eigen terras van een broodje te genieten want Knieperman had van de week de tuinset al klaar gezet, het mooie lenteweer was immers op komst en dan kan je maar beter voorbereid zijn. Zo zaten we in de zon en uit de weinige wind de rest van de middag van het lenteweer te genieten.

CcESpQzW0AARJNc

Heerlijk, ik heb er zelfs een gezond kleurtje, nee niet uit een poederdoosje deze keer, van opgedaan.

 

Advertenties

One thought on “Op fietse

  1. Lot schreef:

    Hier in Zeeland was de wind nog zo hard dat buiten zitten niet echt fijn was. Ook in de zon was het niet zo prettig, voorkant warm achterkant erg koud!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s