Beter opletten

Toen de manlief zaterdagochtend iets weg wilde gooien, kwam ie er achter dat de achterdeur heel de nacht niet op slot was geweest. En zelfs niet terwijl we vrijdagavond weg waren. Een concert in de Amer

Sinds er jaren geleden een flipperaar meer moeite had om het Knieperhuis uit te breken dan om binnen te komen, zijn we nogal obsessief gesloten 😉 als het gaat om ramen en deuren, meestal wordt 3 keer gecontroleerd of alles goed afgesloten is. Vrijdagavond dus niet, in de veronderstelling dat de achterdeur gesloten was zijn we na het afsluiten van de voordeur gerust op pad gegaan.

images
Gelukkig hebben we geen ongewenst bezoek gehad, ooit één keer een inbraak was genoeg,  maar we moeten toch beter opletten en in het vervolg 4 keer controleren of de deuren wel op slot zijn.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

4 thoughts on “Beter opletten

 1. Rob Alberts schreef:

  Oei, wie leest hier allemaal mee.

  Verontruste groet,

 2. Zolang ze geen tijdmachine hebben, lijkt het me niet zo’n probleem aangezien er de komende periode vier keer gecontroleerd gaat worden of de sloten wel dicht zijn. (maar ik snap je verontrustheid toch wel een beetje)

 3. Tecla schreef:

  Leuk, concert in de Amer. Wij kwamen er vroeger vaak! Gelukkig dat er niet ingebroken is terwijl jullie daar waren!

 4. Willem schreef:

  Bekijk het positief; de buurt is kennelijk niet zo crimineel als in je fantasie.
  Als je altijd obsessief bezig bent met anti-inbraakmaatregelen roep je het bijna over jezelf af. In dat verband moet ik vaak aan mijn schoonzus denken; ook zo’n wandelende rampenuitlokker. Als die gaar wandelen in het bos zet ze haar handtas met een groot gebaar uit het zicht in de kofferbak, om vervolgens na een uur tot de ontdekking te komen dat haar kofferbak is opengebroken. In plaats om de handtas gewoon thuis te laten, of thuis al in de kofferbak te deponeren doet ze dat in het volle zicht van jan-en-alleman, op de parkeerplek. “En ik ben altijd zo voorzichtig” krijg je dan te horen. Simpelweg een andere volgorde kiezen is niet in haar systeem te krijgen, dus ze zal altijd slachtoffer blijven van haar eigen fantasie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s