Goedkoopje

Pfffffff, nadat ‘k gisteravond de laatste shoarmakruiden over de vegareepjes strooide. was ’t potje leeg. En dus werd er vanochtend een nieuwe mix gemaakt, volgens ’t oude recept en daarna was de nootmuskaat gewoon op. Omdat nootmuskaat over boontjes of in de gehaktbal toch wel erg lekker is en ik langs de toko wilde moest dat geen groot probleem zijn.

Helaas, bij de toko hadden ze alleen maar 250 grams zakken nootmuskaat of muskaatnoten te koop. Nou was ‘k stiekum wel van plan noten aan te schaffen, verser nootmuskaat dan zelfgeraspt kan je natuurlijk niet krijgen, toch vond ‘k een bakje waar 10 stuks in zaten best veel en ook van de prijs was ‘k niet erg gecharmeerd € 4,25 en om per 250 gram meer dan een tientje neer te leggen is helemaal niet grappig..

250px-muskatnuss

En zo stond ‘k, ondanks dat ‘k dat liever niet wil, op een zaterdag, alle kassa’s open en natuurlijk rijen en rijen wachtenden want: weekend 😦  met alleen één zakje en daarin 4 stuks muskaatnoten voor € 1,25 bij appie in de rij.

Advertenties

3 thoughts on “Goedkoopje

  1. luz60 schreef:

    In Winschoten?

  2. Cisca Servie schreef:

    even iets eel anders, vandaag had onze 4e kleindochter een geel wit vestje aan wat je vast nog wel kent. Staat haar schattig. Gr. Cisca Servie

  3. Nans schreef:

    Soms is Albert best handig 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s