Oud en nieuw

We kijken zelden tv, da’s misschien omdat de tv niet reageert op de ab, andersom zou ook nog kunnen. En nee met batterijen had het in dit geval niet van doen, die zijn gewisseld, nog eens vernieuwd en opnieuw gewisseld.

Vandaag was echt zo’n dag, een beetje ’n druilerig luie zondag dat het toch wel fijn bankhangen was met BBC first en die heerlijk ‘oubollige’ britse series als Midsomer Murders, Father Brown en Death in Paradise; allemaal prima tv-voer voor zo’n lazy sunday.

tv

En toen konden ab en tv het weer eens niet met elkaar vinden maar ik denk dat we de oplossing op tafel hebben, ik bestelde via het wwweb een nieuwe ab voor onze 12 jaar oude tv waarvan de jeugd al vaker zei dat we hoognodig een nieuw kijktoestel moesten aanschaffen.

Nu is ’t afwachten tot de ab arriveert en of de tv wil luisteren naar de commando’s (van meestal de man) via de ab doorgegeven.

We gaan het zien, op onze oude tv 🙂

 

Advertenties

2 thoughts on “Oud en nieuw

 1. Rob Alberts schreef:

  Mijn tv is al langer het huis uit.
  Vreemd genoeg ligt mijn ab nog steeds naast de bank.

  Vrolijke groet,

 2. Cath schreef:

  Die niet werkende AB hadden wij hier ook. Toen we hem maar eens uit elkaar haalden bleek dat hij vies en vet was vanbinnen op het printplaatje, na schoonmaken ( met een simpel doekje en het rubberdeel met zeep onder de kraan) doet hij het nu weer perfect!

  C@th

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s