Opgeruimd staat netjes

Vorige week besloot ‘k dat de boel weer zo stiekem-aan volliep, en dat zelfs zonder kinderen dus moesten er maatregelen getroffen worden, ’t huis is niet zo heel groot en zonder zolder of kelder is er ook weinig ruimte om allerlei op te slaan.

Iedere dag zou ‘k één ding wegdoen. Inmiddels slaat de teller bijna op tilt en ’t eind is nog niet in zicht, de lijst bevat in ’t kort: losse weesdekseltjes, kapotte splitters, 5 paar sokken ( gewoon gaar of zo u wilt ‘goor’), balpennen, wijnglazen, verwassen bh’s, een oude portemonnee, een kapotte boodschappentas, riem, een stapel boeken, router, diverse snoeren, bloempotjes, ja u leest het goed gewoon, ’t is een heel diverse verzameling die weer het Knieperhuis mag verlaten.

De spullen die naar de kringloop gaan verdwijnen die verzamel ‘k voorlopig nog wel even,  ‘k breng liever in één keer een volle kofferbak weg dan wekelijks een paar dingetjes, de kans dat ik toch weer even bij een kringloop ga struinen is al te groot aanwezig en je moet de kat niet op het spek binden, toch?

kringloop-recyclingNatuurlijk zijn er ook spullen die echt niet de moeite waard zijn voor de kringloop en waarom ‘k nou juist die dingen niet eerder wegdeed, is me een raadsel.

De alsmaar langer wordende lijst zal ‘k deze week maar ’s op een nieuw tabblad zetten, zo kan ‘k leuk bijhouden wat ‘k allemaal voor onzin ooit in huis bewaarde 🙂

Advertenties

One thought on “Opgeruimd staat netjes

  1. Anneke de Gooijer schreef:

    Ik zou het maar niet allemaal opschrijven op een nieuw tabblad, want….. dat moet je ook weer wegdoen !!!! haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s