Opruimen, nog maar een rondje

Vreemd is dat toch, nu ben ik al jaren bezig om te ‘ontspullen’ en toch slibt de boel ook geregeld opnieuw dicht. Ik weet heus waar het van komt, niet bij ieder nieuw stuk huisraad, kleding, boek of cd gaat er ook weer iets uit en dat zou moeten als je niet als volleerde hoarder ( vooral met negatieve connotatie) wil eindigen.

Vanaf het afgelopen weekend doe ‘k weer dagelijks iets weg. Dat kan iets kleins zijn maar ook iets groots daar is nog niets van te zeggen. ‘k Ben eerst begonnen met een voorraad glazen potjes die niet meer nodig zijn. En wat te denken van een vrachtje sleetse sokken of ook aftandse washandjes.

Een snel rekensommetje leert dat er op 31 december toch nog weer zo’n 75 rommeltjes weg kunnen zijn. ‘k Noem met opzet kunnen want heeee, ‘k leef natuurlijk niet alleen en Knieperman heeft ook, niet al te veel maar toch ;), iets te zeggen over datgene wat ‘k kwijt wil.

ontspullen

Evengoed heb ‘k zelf nog genoeg spulletjes die weg kunnen, zelfs na deze opruimronde kan ‘k nog m’n hele hebben en houwen niet in een opslagbox kwijt.

Gelukkig hoeft dat ook niet, we hebben geen plannen om te gaan verhuizen! In ons niet te grote huis moet wel ruimte, om te leven, overblijven.

Advertenties

2 thoughts on “Opruimen, nog maar een rondje

  1. vlierbloesem schreef:

    ja het is altijd goed weer wat lucht te creëren, hier ook ondanks alle opruimronden blijft er wel wat op te ruimen. ;-0

  2. Lot schreef:

    Het lastige van vriend is dat hij die sleetse sokken en washandjes wil bewaren als poetslap. Dat moet ook weer opgeborgen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s