Heerlijk slapen

Een slaapkamer is om te slapen, toch?

En sinds kort is onze slaapkamer idd alleen nog om te slapen. OK, ook de kledingkasten staan er en de zomer-( of indien te warm, de winter-)dekbedden liggen net als de rest van het beddengoed in die kasten maar de kamer wordt grotendeels alleen gebruikt om te slapen.

Dat was ooit, toen de jeugd nog thuis woonde, wel anders. Toen was er geen ruimte in de rest van de woning om een computer met toebehoren ergens te gebruiken tenzij op de keukentafel en dus was onze slaapkamer in gebruik, als huiswerk-spelhok/computerkamer, tot wij ’s avonds de slaapkamer terug  moesten veroveren voor onze rust. Dat duurde een paar jaar tot zij een eigen laptop kregenkochten. De desktop bleef nog wel in de slaapkamer net als de gehele huishoudelijke administratie. Toch probeerde ‘k in de loop der jaren de slaapkamer zoveel mogelijk een SLAAPkamer te laten worden en blijven.

Allereerst ging zo’n 12 jaar geleden de tv eruit en we hebben dat ding eigenlijk geen moment gemist. En toen er het afgelopen voorjaar ruimte kwam doordat Knieperzoon op z’n eigen ging wonen, gingen bureau en computer d’r uit, een nieuw bed erin en ineens hadden we een heuse kamer om te slapen. Geen computer, geen opladers, geen telefoons zelfs geen bril of geen glas met kunstgebit, oh nee dat hebben we nog niet 😉 meer naast het bed en dat slaapt….. heel relaxt.

2016-09-22-18-32-10

Alleen jammer dat er nog wel iets als een wekker tot de inventaris schijnt te moeten horen 🙂

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Heerlijk slapen

  1. kliefje schreef:

    Ja, die wekker. K^%$#@ ding!

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Ik vind dat je een hele mooie slaapkamer hebt. Hij straalt rust en iets prettigs uit. Fijn dat je hem nu weer puur als slaapkamer kunt gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s