Belegen publiek

Oeps, ’t is al weer een week geleden dat ik voor het laatst een blogje het web op knalde. Dat had vooral de eerste dagen van die week te maken met het niet hebben van bloginspiratie gecombineerd met een gebrek aan tijd en de laatste paar dagen met een lang weekend Londen.

Al in maart, toen bekend werd gemaakt dat singer-songwriter, Carole King zou komen optreden tijdens de British Summer Tour in Hyde Park had hadden we besloten dat we daar bij wilden zijn. Al vanaf m’n tienertijd ben ‘k fan van deze vrouw en de kans om een concert van haar bij te wonen wilde ‘k niet missen zeker nu ze ‘om de hoek’ op zou treden.

En het was een geweldige ervaring, een vrouw van 74 te zien optreden voor zo’n 60.000 festivalgangers waarvan de BBC meldde dat de rij mensen die een beker koffie wilde langer was dan de rij bierdrinkers om aan te geven dat we een best ‘belegen’;) publiek waren.

Engeland, het land waar de regen toch vandaan komt, had het beste ‘weerbeentje’ voorgezet voor deze dag, op alles waren we voorbereid van picknickkleedjes tot plastic regencapes, paraplu’s mochten om veiligheidsredenen niet mee het terrein op, maar de zonnebrandcrème die we die dag echt nodig hadden, lag vergeten thuis 😉

 

Advertenties

One thought on “Belegen publiek

  1. Villasappho schreef:

    Dat klinkt als een geslaagde tijd ze heeft dan ook wel heel mooie nummers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s