Met een sisser afgelopen

20160626_140620.jpg

Het zat me niet lekker, die behoorlijk dikke, bijna loshangende tak in de boom, diezelfde boom waarvoor ik al vaker bij de gemeente aan de bel trok en dus probeerde ik opnieuw de gemeente te bereiken.

Maar hoe,  ’t was vandaag per slot een zondag en gemeentemedewerkers zijn op die dag slecht tot helemaal niet bereikbaar maar wat als die tak los zou schieten en op het eronder gelegen voetpad een medeburger zou raken?  Een mailtje naar de gemeente zou op z’n vroegst de volgende dag gelezen worden, schatte ik in en mede gezien de weersverwachting, zelfs één windvlaag zou voldoende kunnen zijn om de tak te laten lossen, belde ‘k met het nationale nummer ‘geen spoed, wel politie’ en binnen het uur was een gemeente-ambtenaar ter plekke om de tak weg te halen.

Gelukkig is het nu ook weer sissend afgelopen 😉 maar je moet er toch niet aan denken dat zoiets fout gaat…

 

Advertenties

3 thoughts on “Met een sisser afgelopen

 1. Rob Alberts schreef:

  Het zullen wel weer bezuinigingen zijn die dit achterstallig onderhoud veroorzaken.

  Meelevende groet,

 2. Slim bedacht, daar zou ik niet aan gedacht hebben. En bezuinigingen lijken het idd wel te zijn, hier merk je het ook, hier worden bomen en ander groen (gras e.d.) echt amper bijgehouden. Af en toe een grote machine erover, maar het is soms echt een paar maanden niet om aan te zien. Dat is dan niet gevaarlijk, maar het valt me wel op in vergelijking met eerder.

 3. Willem schreef:

  Wat je in ieder geval wel bereikt hebt is dat bij een volgende klacht van jou, de gemeente alert zal reageren. Het is ze inmiddels wel duidelijk dat je je niet met een kluitje in het riet laat sturen, maar van het vasthoudende type bent.
  Wat ook fantastisch werkt is het mobiele (werk)nummer van de desbetreffende ambtenaar/opzichter te achterhalen en de persoon rechtstreeks te bellen. Het serviceniveau gaat dan met sprongen vooruit. De betreffende opzichter zal de pest in jou hebben, maar je functie is niet om vriendjes met hem te worden, maar om ze alert te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s