’n Alter ego onder pseudoniem, fijn!

Vorige week blogde Miss Milla over haar gevoel van onbehagen vanwege het niet weten welke kennis of bekende van haar wel of niet meeleest. Misschien geeft zo’n kennis dan onder een pseudoniem zelfs reacties. ‘k Herken dat wel een beetje, behalve de manlief en de Knieperjeugd heb ‘k nog niemand verteld van mijn digitale leven. Af en toe kriebelt ’t maar de relatieve anonimiteit vind ‘k wel zo fijn dat er op ’t moment dat ‘k denk m’n blog openbaar te maken, een stemmetje zegt: niet doen.

Zo noemde schone zus me onlangs voor de grap: kniepstuver… De neiging was er om te zeggen dat ze de naam bijna goed geraden had, ‘k heb het toch niet gedaan. Ik zou namelijk minder vrij kunnen bloggen, hoewel het nergens over gaat, als ‘k zou weten dat ze mee zou lezen.
Ergernissen op het werk kan ‘k rustig spuien! Niemand en in de laatste plaats de werkgever, weet dat mijn alter ego op het wwweb de chefbaas soms een ongelikte boer noemt.

nee, 'k ben het niet ;)

nee, ‘k ben het niet 😉

Nee ‘k hou het stiekum wel een beetje anoniem!

 

Advertenties

3 thoughts on “’n Alter ego onder pseudoniem, fijn!

  1. kliefje schreef:

    Bij mij is dat deels mislukt. Via via, kwamen steeds meer mensen te weten dat ik blog. Soms is dat lastig, zeker met schrijven, ik moet ineens rekening houden met allemaal lange tenen. Ik zou idd liever onbevangen schrijven, maar die tijden zijn voorbij.

  2. Huisvlijt schreef:

    Er is zeker wat te zeggen voor anoniem bloggen. Ik ben ooit op school op het matje geroepen om iets wat ik had geschreven op mijn blog. Dat was een nare ervaring.

  3. Ineke schreef:

    Lekker anoniem blijven, heerlijk toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s